Maso nakrájím na velké plátky, nechám v pokojové teplotě přibližně hodinu.
Česnek nasekám na plátky. Zázvor nastrouhám (používám střední část, která je velmi dřevnatá). Houby oloupeme a nakrájíme na větší kousky.
Cibuli nakrájíme na plátky. Zelenou část si necháme až na konec. Koriandr nasekáme na menší kousky.
V menším hrnci si ohřeji vodu k varu. Maso pár minut ve vodě povařím a pak scedím.
V pánvi rozehřeji red curry pastu, Přidám olej a dobře okapané maso.
Po rychlém opražení, přidáme koření, houby, cibuli, zázvor a česnek.
Vše zalijeme konzervou rajčat, případně ještě trochu podlijeme. Moje koření neobsahuje sůl, proto v této fázi ještě dosolíme.
Po pul hodince vaření, přidám zbytek cibulky, koriandr a kosové mléko.