Troubu předehřejeme na 210 °C. Těsto vyválíme do cca 2 mm. Najkrájíme na připravené pláty o velikosti budoucího dezertu. Těsto dobře propícháme vidličkou, aby se nám při pečení moc nezvýšilo. Upečeme ve vyhřáté troubě cca 5-7 minut do zlatova.
600 ml mléka si ohřejeme na 40°C. Přidáme cukr.
V misce si smícháme zbytek mléka s pudingovým práškem. Při požadované teplotě přidáme rozmíchaný prášek a směs necháme vyvařit alespoň pár minut. Nesmí mít v krému cítit škrob.
Odstavíme a do horkého přidáme žloutky. Které dobře rozmícháme.
Necháme zchladnout do pokojové teploty, ale občas promícháme. Když krém vychladne přidáme nakrájené máslo, které máme povolené v pokojové teplotě.
Pak už musíme dezert dokončit. Na plát těsta přidáme krém, vrstvíme na ideálně tři vrstvy. Vršek posypeme cukrem.
Necháme odležet minimálně den v ledničce.