Maso necháme cca hodinu zakryté v pokojové teplotě, aby se rozehřálo. Maso nesolím ani nijak nekořením.
Do jogurtu si přidáme lžičku hořčice a rajčatového protlaku. Nastrouháme na jemno půlku menší cibule. Ochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou.
Na suché pánvičce necháme opražit slaninu do křupava. Slaninu vysušíme na papírových ubrouskách.
Přebytečný olej z pánve vylijeme. Na pánvi jemně zkaramelizujeme cukr. Na připravený světlý karamel začneme opékat plátky červené cibule. Stačí zprudka na pár desítek vteřin.
Pánev na burgery si zahřejeme. Na lžičce oleje na každý burger maso začneme zprudka opékat. Až je maso do půlky propečené burger otočíme. Až máme obě strany propečené. Necháme maso na pánvi a slabém plameni ještě odpočinout.
Burgrové housky si rozkrojíme a na suché pánvy rozehřejeme.
Na spodní díl dáme lžičku domácí tatarky na něj položíme maso. Na maso necháme rozpustit plátek sýra. Následuje slanina a znovu domácí tatarka.