Maso necháme před vařením v pokojové teplotě. Při opékání masa je velmi důležitá teplota masa. Studené maso by na pánvi dostala šok a pustilo by vodu.
Maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
Nejdříve si rozpálíme pánev, následně nalijeme kvalitní slunečnicový olej a maso dobře opečeme z obou stran (obracíme až uvidíme, že maso je opečené přibližně do půlky masa).
Takto opečené maso zalijeme teplým vývarem. Pokud nemáme stačí kvalitní maso zalít horkou vodou. Necháme cca 30 minut dusit. Občas promícháme a obrátíme.
K masu si připravíme klasickou smaženou cibuli. Cibuli nakrájíme na kolečka a obalíme jednotlivé kroužky v mouce. Ty pak na cedníku oklepeme a vložíme do rozpáleného oleje (ideálně v hrnci).
Takto usmažené kolečka vložíme na papír a necháme plně okapat.
Omáčka se zahustí z opražené mouky z masa. Maso podáváme ideálně s rýži a posypeme smaženou cibulí.