Není nic jednoduššího než si uvařit dobrý a chuťově vyladěný hovězí guláš

Author Théreska

Ingredients

  • 1 kg hovězí kližky
  • 4-5 ks střední červené cibule (muže být i klasická)
  • 6 PL sádla
  • 5 CL soli
  • 2 CL mletý pepř
  • 1 L hovězího vývaru
  • 500 ml piva k jídlu..)

Instructions

  • Do většího hrnce dáme sádlo a nakrájenou cibuli zpěnit
  • přidáme na kousky nakrájené maso a rychle necháme zatáhnout
  • až je maso po všech stranách zatáhnuté přidáme červenou papriku a promícháme
  • posolíme a přidáme pepř
  • podlijeme vývarem do výšky nakrájeného masa
  • necháme na mírném ohni tak 90minut
  • po cca 15 minutách zamícháme a dolejeme vývar
  • až bude maso měkké dolijeme vývar podle toho kolik chcete mít omáčky
  • omáčka se nemusí zahušťovat stačí nám povařená cibule. Pokud přeci jen budete chtít hustější je možnost použít na jemno nastrouhanou bramborou nebo chlebem.