Hovězí burger
Klasický hovězí burger patří k těm jednodušším receptům. Nejtěžší na burgeru je ho sníst a poté mít dokonalou housku. Na začátku mám na něj velkou chuť (jím ho tak jednou za půl roku), ale po sežrání (jinak se to napsat nedalo) a bez hranolek to není ono.. vím, že siChci recept
Naložený hermoš
Není nic jednoduššího než naložený hermelín. Naložený hermelín je ideální cca 3-4 dní, ale můžeme ho klidně naložit dát do ledničky a až budeme mít potřebu 3-4 dny před ní vyndat z lednice. Na sklenici s uzávěrem (menší 0,125 l) stačí 3 hermelíny. Tento recept jsem odkoukala z kavárny KafeChci recept
Cibulačka jak má být
Není nad pravou cibulovou polévku! Vše je o kvalitě vaření a kvalitě surovin. Přeci jenom, když velmi krátko osmažíme cibuli, zalijeme bujónem a zasypeme obyčejným sýrem. Bude to i tak chutnat. Zkuste to jinak. Chutí budete překvapeni!Chci recept
Pizza
Většinou se mi pizza nepovede, proto si ji raději objednávám. Ale tato byla luxusní, podělím se tedy s receptem. Směs italských bylinek mám opět od Koření od Antoníčka. Léta jsem kupovala Sindibáda v Brně, pak Sonnentor, kteří mají menší obsah soli. Ale Koření od Antoníčka mi přijde nejčerstvější.Chci recept