Na Netflixu sleduji pár pořadů o vaření. V jednom z nich mě zaujal tento klasický finský recept. Vyměnila jsem v podstatě jenom mouku, třtinový cukr a přidala citrón. KORPUS 3 žloutky 1 vejce 1 špetka soli 150 g másla 100 g třtinový cukr 250 g špaldové mouky 1 lžička kypřícíhoChci recept

Pro mě, moji sestru a další čokoholiky je tento dort božským požehnáním. Když okusíte první sousto, je to, jakoby Vás udeřila chuť  krémové čokolády, karamelu a jemné pusinky. Recept sice není extrémně složitý, ale je nutné počítat s vyšší časovou náročností (nejlépe práci rozložit na tři až čtyři dny). ZačnemeChci recept

Je tady podzim a s ním přichází i na podzimní a vánoční recepty. Zkuste tento recept s jablky nebo s hruškami, bude prostě luxusní. Šťávu s uvařených jablkem na dort nedáváme. Nezapomeňte jablka zcedit před pokládání na korpus. Nebojte dort suchý nebude. Tento dortík lze vytvořit i ve zmenšené podobně.Chci recept

Laskonky  laskonky… všichni je z náme z cukrárny. Mě osobně z cukrárny moc nechutnají, cítím z nich pouze cukr. Ale je to jenom na nás kolik cukru použijete a jaký krém si uděláme.  Chci recept