Karbanátky z mletého masa
Karbanátek není nikdy dost. Prvně si je můžeme dát s bramborou kaší, druhý den na studeno s okurkem a chlebem jako svačinu. Toto jídlo nikdy nezbude.Chci recept
Karbanátek není nikdy dost. Prvně si je můžeme dát s bramborou kaší, druhý den na studeno s okurkem a chlebem jako svačinu. Toto jídlo nikdy nezbude.Chci recept
Není nic jednoduššího než si uvařit dobrý a chuťově vyladěný hovězí gulášChci recept
Když jednou za rok dělám sekanou, je to většinou s kombinace hovězí a vepřového masa. Maso si namelu sama. Jelikož jsem si objednala mleté maso na burgery a nakonec se do toho nikomu nechtělo. Udělala jsem z mletého masa sekanou. A světe divně…je výborná. Tak s chutí do toho aChci recept
V jednoduchosti je síla a proto velmi jednoduché recepty jsou tak dobré. Objednala jsem si, když to nyní jde maso od Kloudy. Absolutní spokojenost. Ideálně s bramborou kaší 🙂Chci recept
Česká klasika – SVÍČKOVÁ. Každý ji dělá jinak a v tom je krása. Já myslím, že ve svíčkové jsou docela klasik. I když vlastně nevím, protože recept na svíčkovou jsem nikdy neviděla. Až postupem času recept člověk dokáže vyladit přesně podle své chuti a jemu pak přijde dokonalý. Podávám vždyChci recept
Česká klasika, která je výborná (pokud ji nezkazíme). Ideálně nepřekombinovat, recept není složitý, ale chce trochu času.Chci recept
Pečená paštika s kyselou zeleninou je ideální na podzimní večery.Chci recept
Klasický hovězí burger patří k těm jednodušším receptům. Nejtěžší na burgeru je ho sníst a poté mít dokonalou housku. Na začátku mám na něj velkou chuť (jím ho tak jednou za půl roku), ale po sežrání (jinak se to napsat nedalo) a bez hranolek to není ono.. vím, že siChci recept
K zimě mám chuť na vývar a pečené hovězí maso. A tak po zase na dlouho nejlepším burgrem v Mikrofarmě na Moravském náměstí v Brně, který mohu opravdu doporučit, zakoupeny v tamtéž obchodu i hovězí líčka. Jak kdyby na sobě měli nápis.. KUP SI MĚ. Z dobrého masa nemá smyslChci recept
Ptáčci jsou mým oblíbeným ala svátečním receptem. Na tento recept také jednou za půl roku využiji paličku na maso, jinak ji totiž nepoužívám, ale v případě ptáčků je to nutnost. Maso potřebujete tenčí než si dokážete ukrojit. Při klepání masa použijte ochranu proti poničení struktury masa (stačí pevný sáček). ReceptChci recept
2022 THÉRESKA zkouší v praxi