Skip to content
Navigation Menu
Menu
  • Kontakt
Jíme, co nám chutná

vyzkoušeno v praxi

hořčice

Karbanátky s mletého masa

2022-09-18
Publikováno: 18. 9. 2022
Rubrika: Jsou za dveřmi, Na chleba, veku či k rohlíku, Pro zimní večery
Obsahuje: hořčice, hovězí maso, strouhanka, vepřové maso

Karbanátek není nikdy dost. Prvně si je můžeme dát s bramborou kaší, druhý den na studeno s okurkem a chlebem jako svačinu. Toto jídlo nikdy nezbude.Chci recept

Hovězí burger

2019-03-27
Publikováno: 27. 3. 2019
Rubrika: Pro zimní večery
Obsahuje: čedar, cibule, citrónová šťáva, hořčice, hovězí maso, Jogurt, mleté maso, slanina, sýr

Klasický hovězí burger patří k těm jednodušším receptům. Nejtěžší na burgeru je ho sníst a poté mít dokonalou housku. Na začátku mám na něj velkou chuť (jím ho tak jednou za půl roku), ale po sežrání (jinak se to napsat nedalo) a bez hranolek to není ono.. vím, že siChci recept

Translate web page

cs Czech
cs Czechen Englishde Germanuk Ukrainian
Facebook
Facebook
fb-share-icon
Pinterest

Štítky

brambory bílky Chili cibule citrónová šťáva curry houby hovězí maso hovězí vývar hořká čokoláda Jogurt játra kakao Koriandr kuřecí maso kvasnice limetková šťáva losos Mascarpone med mléko muškátový oříšek máslo okurky olej oříšky parmazán Rajčata ryba rýže slanina smetana sádlo sýr těstoviny vanilka vejce vepřové maso vývar zázvor česká klasika česnek čokoláda čínské nudle žloutky

Nejnovější příspěvky

  • Dhal z černé čočky
  • Tiramisu
  • Svatomartinské rohlíčky
  • Hraběnčiny řezy
  • Karbanátky s mletého masa

Rubriky

  • ANO volným dnům
  • Baví vás články o vaření
  • Cukroví
  • CURRY
  • Jsou za dveřmi
  • K vínu
  • Luštěniny
  • Marmeláda
  • Na chleba, veku či k rohlíku
  • NE-rozmrazenému pečivu
  • Polévka je grunt
  • Příloha
  • Pro zimní večery
  • Rychlý oběd
  • Sladkosti
  • Těstoviny

THÉRESKA

BAVÍ MĚ TO

Vařím i peču od malička.  Baví mě to! Zbožňuji kuchařky a nové pomůcky k vaření. Škoda, že moje kuchyň není nafukovací. Ideální pro mě zkoušet stále nové recepty. Kuchařku si píši už více jak desetiletí, ale elektronická verze je daleko lepší. Do blogu vkládám pouze vyzkoušené a oblíbené recepty.

Statistika od 2.3.2020

2022 THÉRESKA zkouší v praxi