Květák je jedna z mála zeleniny, kterou většinou chutná všem. Já osobně mám ráda květák s opečenou strouhankou a zalitý máslem. Ale jsem jedna z mála. Smažený květák je klasika, není na něm co zkazit. Květák na indický, nebo spíš asijský způsob dělám pokaždé jinak.. koření prostě měním. Ale základChci recept

Poté co ochutnám „nové jídlo“ v dobré restauraci, mám chuť na další dávku. Stejně tak to bylo s jídlem chicken vindaloo v nové restauraci v Bohunicích od Indů. Samozřejmě nikdy nemáte přesný recept a už vůbec ne na klasiku jako je kuře Vindaloo, ale i tak tento recept mě uspokojil.Chci recept

Jedna z nejjednodušších kuchyní je indická kuchyně. Vše se točí kolem stejného základu zeleniny a základního koření pro indická jídla. Snažte se koření používat dle země původu. Třeba použít thajský, jávský, anglický typ kari místo indického by bylo takové malé faux pas. V Bohunicích je nová indická restaurace Dr. INDY pub.Chci recept

V době Masterchefa a asijské kuchyně jsem na jídlo dostala chuť. V této kuchyni nejsem žádný mistr/Listr, takže se ráda nechám inspirovat. Za dva týdny, jdu na kurz asijské kuchyně do RedPiranha, což bude určitě naprostý luxus.  Včera, i když jsem dělala kuře na paprice, jsem vytvořila jídlo na asijský způsob.Chci recept

Lister: Dal by si někdo curry? Ideální jídlo na zimu, zahřeje. Příjemnou chuť doplní kokosové mléko. Curry pak není tak pálivé. Větší kousky krůtího masa jsou ostré jenom z venku. 600 g kvalitních rajčat v konzervě 1 kg krutích prs 3 ks bobkový list 1 lžička kardamonu 3 ks čiliChci recept