Kuře na paprice
Česká klasika kuře na paprice. Každý ho dělá trochu jinak. Já připravuje z celého kuřete i s kostmi.Chci recept
Česká klasika kuře na paprice. Každý ho dělá trochu jinak. Já připravuje z celého kuřete i s kostmi.Chci recept
Správné rizoto musí být tekuté ne suché, jak známe ze škol nebo z dětství. Vyfotit jídlo na talíři jsem bohužel zapomněla. Byla to až moc velká dobrota. Může se zdát, že rýže je na začátku velmi málo. Ale opravdu se velmi zvětší.Chci recept
Dlouho jsme letos čekali, a už je to tady…ROSTOU. Kromě „z první nalezené houby“ jednoduchá smaženice (bez vajec), následně kulajdy, musí nastat čas na houbovou omáčku. Pokud Vám zůstane z vývaru trochu hovězího masa, klidně ho do omáčky přidejte. Nedá se to pokazit. Jako přílohu mám nejraději karlovarský knedlík.Chci recept
I když nejsem klasický masožravec, hovězí vývar je má slabina. Je velmi jednoduchý, ale příprava je velmi důležitá. Na vývar nakupuji na masovabedynce. Vše se dá lehce objednat a následně vyzvednout. Pak už jen uvařit. Vývar je lepší z kosti nežli z masa.Chci recept
Můj oblíbený francouzský recept. Ideálně se nejdříve podívat na film Julia & Julia s Meryl Streep a Amy Adams. Francouzskou kuchyň musí po tomto filmu začíst zbožňovat opravdu každý. Nevím proč, ale přijde mi ten film ideální na Vánoce. Pravděpodobně kvůli té hojnosti kvalitního jídla a surovin. Na poslední hodinuChci recept
2022 THÉRESKA zkouší v praxi