Je to zase tady – Velikonoce. Na těchto svátcích mám ráda začínající jaro a samozřejmě volné dny. Mazanec je pro mě v podstatě Vánočka – mazanec je tedy pro ty, co jim už v dubnu chybí Vánoce 😉Chci recept

Dívala jsem se na cukrárny ve Francii (přes mapy google) a několikrát jsem narazila na tento dezert. Hledáním jsem našla recept ve francouzštině… až žije google translátor a selský rozum. No vychladlého nejdříve vložíme jemně vyšlehaný krém z bílé čokolády. Mandlovou sušenku polijeme vanilkovým sirupem a vložíme na krém. ZakryjemeChci recept

Ideální na svačinu do práce, nebo ráno na snídani. Finančně nás přijde jako z obchodu, když si koupíme opravdu kvalitní. Ale dáme do něj přesně to, co máme rádi. Recept jsem si vymyslela tak v deseti letech, nepřišla jsem od té doby se žádnou inovací. Je dokonalý. U surovin neníChci recept