Většinou se mi pizza nepovede, proto si ji raději objednávám. Ale tato byla luxusní, podělím se tedy s receptem. Směs italských bylinek mám opět od Koření od Antoníčka. Léta jsem kupovala Sindibáda v Brně, pak Sonnentor, kteří mají menší obsah soli. Ale Koření od Antoníčka mi přijde nejčerstvější.Chci recept

Říká se, že na burgeru nejde nic zkazit, ale opak je pravdou. Dokonalost je ve vyváženém množství zeleniny, masa, majdy a housky. Ano..chce to cvičit. Začneme u dokonalé housky. Dlouho jsem zkoušela hodně receptů, ale žádná houska nebyla nadýchaná a ve většině případů bylo těsto hutné a těžké. A toChci recept

Focaccia je další jednoduché pečivo, které připravíte za chvilku. Strukturou připomíná buchtu. Druhý den není tvrdé kvůli velkému množství olivového oleje. Hodí se jako příloha k obloženým sýrům nebo třeba k pomazánce z cizrny (humus).Chci recept

Pizza, která vlastně není pizza, jak ji známe. Jedná se o jednoduchou placku, která se peče na obráceném plechu. Základem nejsou ani rajčata ani smetana, ale v mém případě zakysaná smetana (správně creme fresh, seženete třeba v Bille).    Chci recept