Kromě klasických klasik, mi chutná hlavně jídla na curry – ostré, sladké a dost výrazné chutě. Pšeničné nudle (obsahují jenom pšenici, sůl, kurkumu a vodu) jdou výborně opékat. Uvařím si dostatek horké vody. Vložím do ní nudle a nechám pár minut změknout. Pak přecedím a na dobře rozžhavené pánvi naChci recept

Mám jedny ideální nudle na smažení, které nakupuji v asijském obchodě. Jsou stočené do jedné velké nudle a obsahují pouze mouku, vodu, sůl a kurkumu. Všechny ostatní nudle „na smažení“ jsou docela katastrofy. Buď jsou moc tlusté, nebo se nedají smažit. Okamžitě se přichytávají na pánvi. Proto jsem si myslela,Chci recept

Ideální oběd, večeře nebo jídlo po náročné akci. Uvařené je za chvíli ze surovin, které většinou máme doma. Sojová omáčka musí být kvalitní. Já používám značku kikkoman. Kvalitní sojová omáčka by měla obsahovat pouze vodu, sůl a sojové boby. Dbejte na to při nákupu.Chci recept