Ráda zkouším utopence, ale je pravda, že málo který mi chutná, jak ty domácí. Máme v blízkosti nového řezníka (Řeznictví a uzenářství Kratinovi) a musím říct, že špekáčky a nejen ty jsou výborné. Samozřejmě bezlepkové :). Množství z receptu vyjde přesně na jednu sedmičku a mini skleničku 🙂Chci recept

Poté co ochutnám „nové jídlo“ v dobré restauraci, mám chuť na další dávku. Stejně tak to bylo s jídlem chicken vindaloo v nové restauraci v Bohunicích od Indů. Samozřejmě nikdy nemáte přesný recept a už vůbec ne na klasiku jako je kuře Vindaloo, ale i tak tento recept mě uspokojil.Chci recept

Na podzim patří sladkosti se skořicí, oříšky a jablky. Kromě svařáku si můžeme udělat i něco sladkého. Ano je to štrúdl. Nakonec po upečení horký štrúdl potřeme máslem. Fajšmekři si dají štrúdl s vanilkovou omáčkou. Není to nic těžkého. Stačí když nám zůstalo pár žloutků po pusinkách.  Chci recept