Není nic jednoduššího než naložený hermelín. Naložený hermelín je ideální cca 3-4 dní, ale můžeme ho klidně naložit dát do ledničky a až budeme mít potřebu 3-4 dny před ní vyndat z lednice. Na sklenici s uzávěrem (menší 0,125 l) stačí 3 hermelíny.
Ingredients
- 3 kolečka hermelínu
- 4 ks sušených rajčat v oleji
- 1 lžíce provensálského koření
- 100 ml olivového oleje
Instructions
- Hermelín rozkrájíme na měsíčky, které od sebe neodlepujeme.
- Na spodek sklenice vložíme rajčata a pak prokládáme sýr s kořením.
- Až nahoru zalijeme olivovým olejem a přidáme i část oleje z rajčat.
Tento recept jsem odkoukala z kavárny Kafe do vany v Brně, která již bohužel neexistuje. Ideální podávat s bílou bagetou a olivami.