Skip to content
Navigation Menu
Menu
  • Kontakt
Jíme, co nám chutná

vyzkoušeno v praxi

sulc

Pečené plecko – jak na oběd, tak i na studeno

2020-01-31
Publikováno: 31. 1. 2020
Rubrika: ANO volným dnům, Na chleba, veku či k rohlíku, Pro zimní večery
Obsahuje: sulc, vepřové maso

Moje mamka nevaří, ale když se ji zrovna chce, udělá plecko. Žádné velké ingredience, skoro žádná práce. Výsledek moooc dobrej 🙂 Maso je dobré první den s bramborem nebo rýží. Případně druhý den na studeno 🙂 Chutná jak maso ze sklenice.Chci recept

Translate web page

cs Czech
cs Czechen Englishde Germanuk Ukrainian
Facebook
Facebook
fb-share-icon
Pinterest

Štítky

brambory bílky Chili cibule citrónová šťáva curry houby hovězí maso hovězí vývar hořká čokoláda jablka jahody játra kakao kokosové mléko Koriandr kuřecí maso kvasnice květák limetková šťáva mandle Mascarpone mléko Mouka máslo olej oříšky parmazán Rajčata rýže skořice smetana sádlo sýr těstoviny vanilka vejce vepřové maso vývar zázvor česnek čokoláda čínské nudle žampiony žloutky

Nejnovější příspěvky

  • Jablkovo-kakaový koláč bez mouky – zdravá a chutná alternativa!
  • Neapolitan pizza
  • Kardinalschnitte
  • Francouzské máslové sušenky (Sablé)
  • Anglické máslové sušenky

Rubriky

  • ANO volným dnům
  • Baví vás články o vaření
  • Cukroví
  • CURRY
  • Jsou za dveřmi
  • K vínu
  • Luštěniny
  • Marmeláda
  • Na chleba, veku či k rohlíku
  • NE-rozmrazenému pečivu
  • Polévka je grunt
  • Příloha
  • Pro zimní večery
  • Rychlý oběd
  • Sladkosti
  • Těstoviny

THÉRESKA

BAVÍ MĚ TO

Vařím i peču od malička.  Baví mě to! Zbožňuji kuchařky a nové pomůcky k vaření. Škoda, že moje kuchyň není nafukovací. Ideální pro mě zkoušet stále nové recepty. Kuchařku si píši už více jak desetiletí, ale elektronická verze je daleko lepší. Do blogu vkládám pouze vyzkoušené a oblíbené recepty.

Statistika od 2.3.2020

2022 THÉRESKA zkouší v praxi