Nebojte se mexické kuchyně, je v podstatě podobná naší, ale všude je avokádo. Ano na tu chuť je těžké si zvyknout, ale pak se jí nemůžete nabažit. Navíc z pecky avokáda můžete mít krásný stromeček.
Ingredients
- 2 ks červené cibule
- 1 ks pálívá chili paprička
- 1 ks červené papriky
- 3 ks česnek
- 1 lžíce třtinového cukru
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- 400 g konzervovaných rajčat
- 400 g červených fazolí
- 1 kus avokáda
- 100 g parmazán
- 1 svazek koriandru
- 2 lžíce olivový olej
- 1 lžíce koření Mexico
Instructions
- Cibuli osmahneme s čili papričkou a kořením.
- Přidáme česnek a na jemno nakrájenou papriku.
- Naposled zarestujeme rajčatový protlak a přidáme lžíci cukru. Necháme mírně zkaramelizovat.
- Pak již přidáme konzervy rajčat a fazolí. A zalijeme 0,5 l vody.
- Po 20 minutách vaření je polévka již hotová. Doplníme nakrájeným avokádem a nadrobeným parmazánem. Můžeme jíst s nakrájenými plackami.