Skip to content
Navigation Menu
Menu
  • Kontakt
Jíme, co nám chutná

vyzkoušeno v praxi

hrozinky

Tažený štrůdl

2024-01-28
Publikováno: 28. 1. 2024
Rubrika: Sladkosti
Obsahuje: ghee, hrozinky, jablka, máslo, skořice

S vanilkovou omáčkou, by to bylo naprosto TOP!Chci recept

Hraběnčiny řezy

2022-09-28
Publikováno: 28. 9. 2022
Rubrika: Sladkosti
Obsahuje: hrozinky, jablka, máslo, Mouka, polohrubá mouka, skořice

Co na podzim s jablky? Zkuste tyto řezy.Chci recept

Vánočka

2018-09-14
Publikováno: 14. 9. 2018
Rubrika: Pro zimní večery, Sladkosti
Obsahuje: citrónová kůra, hrozinky, kvasnice, mléko, pomerančová kůra, vanilka

Po prázdninách nás nečeká nic kromě Vánoc. Což je ideální čas na vánočku! Ale pozor jsou mezi námi takoví, kteří zbožňují vánočku tak, že ji musí mít i o víkendu /každý víkend/. Pro ty je tu už dnes tento recept. Citronovou a pomerančovou kůru kupuji v DM drogérii. Mají tam kůruChci recept

Translate web page

cs Czech
cs Czechen Englishde Germanuk Ukrainian
Facebook
Facebook
fb-share-icon
Pinterest

Štítky

brambory bílky Chili cibule citrónová šťáva curry houby hovězí maso hovězí vývar hořká čokoláda jablka jahody játra kakao kokosové mléko Koriandr kuřecí maso kvasnice květák limetková šťáva mandle Mascarpone mléko Mouka máslo olej oříšky parmazán Rajčata rýže skořice smetana sádlo sýr těstoviny vanilka vejce vepřové maso vývar zázvor česnek čokoláda čínské nudle žampiony žloutky

Nejnovější příspěvky

  • Jablkovo-kakaový koláč bez mouky – zdravá a chutná alternativa!
  • Neapolitan pizza
  • Kardinalschnitte
  • Francouzské máslové sušenky (Sablé)
  • Anglické máslové sušenky

Rubriky

  • ANO volným dnům
  • Baví vás články o vaření
  • Cukroví
  • CURRY
  • Jsou za dveřmi
  • K vínu
  • Luštěniny
  • Marmeláda
  • Na chleba, veku či k rohlíku
  • NE-rozmrazenému pečivu
  • Polévka je grunt
  • Příloha
  • Pro zimní večery
  • Rychlý oběd
  • Sladkosti
  • Těstoviny

THÉRESKA

BAVÍ MĚ TO

Vařím i peču od malička.  Baví mě to! Zbožňuji kuchařky a nové pomůcky k vaření. Škoda, že moje kuchyň není nafukovací. Ideální pro mě zkoušet stále nové recepty. Kuchařku si píši už více jak desetiletí, ale elektronická verze je daleko lepší. Do blogu vkládám pouze vyzkoušené a oblíbené recepty.

Statistika od 2.3.2020

2022 THÉRESKA zkouší v praxi