Okurková sezóna.. období sběru všeho ovoce. Na bublanině je dobré, že když se nepovede asymentricky, vypadá furt stejně báječně.
Ingredients
- 3 kusy vajec
 - 250 ml šlehačky
 - 1 hrnek krupicového cukru
 - 1 a půl hrnky polohrubé mouky
 - 1 špetka soli
 - 1 lžička citronové kůry
 - 1 balíček kypřícího prášku
 - 250 g rybízu
 
drobenka
- 70 g másla
 - 100 g hrubé mouky
 - 100 g cukr moučka
 
Instructions
- Vejce ušleháme s cukrem do pěny.
 - Až se objem více jak zdvojnásobí přidáme šlehačku.
 - Do tekuté směsi kypřící prášek a citronovou kůru.
 - Pak již stačí přisypat mouku. Těsto vlijeme na vyšší plech.
 - Na těsto vložíme dobře usušené ovoce a zasypeme drobenkou.
 - Pečeme na 180°C cca 27 minut.
 
