Nejoblíbenější dezerty jsou pro mě z čokolády. Celkově, když mám chuť na sladké, tak na čokoládu. Pro mě tedy ideální tento recept na čokoládové brownies odlehčené maliny s čokoládou pěnou. Po vychladnutí vykrojíme kolečka cca 3 cm velké. Na ně pak jedním tahem (nejlépe) vložíme čokoládovou pěnu. Podáváme s ohřátýmChci recept

Dívala jsem se na cukrárny ve Francii (přes mapy google) a několikrát jsem narazila na tento dezert. Hledáním jsem našla recept ve francouzštině… až žije google translátor a selský rozum. No vychladlého nejdříve vložíme jemně vyšlehaný krém z bílé čokolády. Mandlovou sušenku polijeme vanilkovým sirupem a vložíme na krém. ZakryjemeChci recept

Moje oblíbené místo je Pálava, Bavory, Mikulov a všechny bílé sklály okolo. Za pořádnou procházku patří i zasloužený odpočinek a ten je v Mikulově nejlepší v kavárně na náměstí Café Dolce Vita. Když máte štěstí sednete si venku a koukáte na celé náměstí, když je zima vevnitř za oknem nebo uChci recept

Ptáčci jsou mým oblíbeným ala svátečním receptem. Na tento recept také jednou za půl roku využiji paličku na maso, jinak ji totiž nepoužívám, ale v případě ptáčků je to nutnost. Maso potřebujete tenčí než si dokážete ukrojit. Při klepání masa použijte ochranu proti poničení struktury masa (stačí pevný sáček). ReceptChci recept

Na podzim patří sladkosti se skořicí, oříšky a jablky. Kromě svařáku si můžeme udělat i něco sladkého. Ano je to štrúdl. Nakonec po upečení horký štrúdl potřeme máslem. Fajšmekři si dají štrúdl s vanilkovou omáčkou. Není to nic těžkého. Stačí když nám zůstalo pár žloutků po pusinkách.  Chci recept