Ptáčci jsou mým oblíbeným ala svátečním receptem. Na tento recept také jednou za půl roku využiji paličku na maso, jinak ji totiž nepoužívám, ale v případě ptáčků je to nutnost. Maso potřebujete tenčí než si dokážete ukrojit. Při klepání masa použijte ochranu proti poničení struktury masa (stačí pevný sáček). ReceptChci recept

Oblíbené jídlo za chvíli. Pokud nemáte rádi tučné maso zvolte určitě panenku, v podstatě to s ní nejde pokazit. Stejně tak jako s krkovicí, která je ale tučnější a celé jídlo bude výraznější. Výborné s kaší, ale i s jakoukoliv jinou přílohou. Nebojte se kořenit. Výrobně se mi osvědčil obchod KořeníChci recept

Pizza, která vlastně není pizza, jak ji známe. Jedná se o jednoduchou placku, která se peče na obráceném plechu. Základem nejsou ani rajčata ani smetana, ale v mém případě zakysaná smetana (správně creme fresh, seženete třeba v Bille).    Chci recept